Van het bestuur

Beste Leden,

De opkomst tijdens de algemene ledenvergadering van 7 juni was teleurstellend. Het is niet duidelijk waar dit aan lag, maar wij hopen jullie tijdens de volgende vergadering wel weer te zien.

De begroting is rond en het verlies is beperkt gebleven. De verwachting is dat we dit in het komende seizoen weer goed kunnen maken. Na het voor iedereen teleurstellende seizoen, waarin we niets mochten, kunnen we nu eindelijk weer vooruit kijken naar het nieuwe seizoen. We zijn er klaar voor, onze wedstrijdsecretaris is weer druk om alles in een goed en gedegen wedstrijdschema te gieten en hopelijk werkt de KNVB deze keer mee aan onze wensen.

Ook de staf rond de selectie is op een haar na helemaal rond. Wij zijn erg verheugd met het invullen van de vacature van grensrechter. Het enige wat ontbreekt is een leider voor ons 1e elftal. Dus mocht je interesse hebben, schroom dan niet en meld je aan bij de TC! Zij gaan dan samen met jou en de hoofdtrainer invulling geven aan jouw rol.

Zijn er rond de andere elftallen nog zaken die niet op orde zijn? Geef dit dan aan bij Rob van Veen. Hij zal dan kijken wat er mogelijk is.

Het is zover, de vakanties staan voor de deur en we mogen weer! Hoe fijn is dat? We gaan weer uitfladderen, misschien in eigen land of daar buiten, waar jullie je ook gaan bevinden: blijf gezond.

Namens het bestuur wens ik jullie een hele fijne en plezierige vakantie toe en we zien elkaar bij de aftrap van het nieuwe seizoen.

Met sportieve groet,

Jan Huiskens,

Voorzitter

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys