Dankwoord voor belangstelling en blijken van medeleven Hennie Kenkhuis.

Lieve Zwolsche Boys vrienden,

 

Velen van jullie hebben mooie herinneringen aan Hennie en troostrijke woorden met ons gedeeld. Ook tijdens zijn ziekteperiode hebben veel Zwolsche Boys mensen kaarten en berichtjes gestuurd en/of een kort bezoekje gebracht.

Ik lees ze nog regelmatig door en heb ook alle online berichten op een rij gezet.

Hartelijk dank daarvoor.

Ook de toespraak van Ruud bij de uitvaart is me heel dierbaar.

Het heeft even geduurd voordat ik jullie een bericht stuur, deels omdat ik emotioneel zocht naar een manier om recht te doen aan al die blijken van medeleven en deels omdat ik wachtte op de tuinman (totdat de herdenkingstuin klaar was en ik een foto kon toevoegen).

Het is een algemeen bericht geworden, omdat het om honderden berichten ging.

Daarom deze toelichting daaraan voorafgaand.

Zaterdag 19 juni waren oud teamleden en bestuursleden nog even een biertje komen drinken op Hennie en hebben een klusje voor hem afgemaakt (vogelvoederbak om een dode boom plaatsen). Dat is natuurlijk niets voor Hennie. Zijn motto was altijd: maak eerst je klusje af voordat je iets anders gaat doen.

Zie ook de bijgevoegde foto met ook de mooie plantenbakken van jullie, van de Zwolsche Boys.

Nogmaals hartelijk dank en alle goeds gewenst voor jullie met de Zwolsche Boys en in de privésituatie.

Angeline Miedema, Tara, Wimer en Melina.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys