Trots op onze sponsor

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen is als één van de twee topkantoren in de provincie Overijssel genomineerd voor de VVP Advies Award 2021. Een prijs voor het meest klantvriendelijke financieel advieskantoor van Nederland. Daar zijn we als vereniging enorm trots op. Niet alleen omdat Boudesteyn sponsor van de vereniging is. Nee, ook omdat zij al jaren onze deskundige verzekeringsadviseur zijn.

Als vereniging kunnen wij helpen om te zorgen dat zij die prachtige prijs gaan binnenhalen. Hoe, om te gaan stemmen en zo tot het beste advieskantoor te worden verkozen! Hoe meer stemmen, hoe meer kans om winnaar in de provincie Overijssel te worden en door te gaan naar de landelijke finale.
Stemmen kan via: https://lnkd.in/dYP_PvM
Jullie doen toch ook mee?
De Sponsorcommissie

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys