Van de voorzitter

Beste leden, donateurs, sponsors en iedereen die de club een warm hart toedraagt.

Het voetbalseizoen 2020-2021 is een verloren seizoen. Een seizoen dat bij velen van jullie als een ellendige periode de boeken in zal gaan.

Het was een seizoen zonder strijd op het veld, maar met het Covid-virus. Ook de laatste strohalm, de KNVB Regio Cup gaat niet door.

Het was ook een seizoen zonder andere activiteiten, zonder even gezellig met elkaar een biertje of een sapje te drinken en te lachen in de kantine. Een seizoen dat ook het bestuur van Zwolsche Boys heeft getroffen. Zo heeft onze secretaris hier ook onder geleden en heeft ze haar functie neergelegd.

We zijn blij met het vertrouwen dat wij van de leden en sponsors hebben gekregen en dat jullie de club zijn trouw gebleven. Dat geeft ons de boost om met overtuiging verder te gaan en de club verder weer op te bouwen. Wij trachten om binnen enkele jaren te groeien naar minimaal 12 senioren elftallen en hopelijk een aantal dames elftallen.

Het bestuur is nu bezig om de uitgestelde jaarvergadering op maandag 7 juni te realiseren, zoals het er nu uitziet kan dat fysiek bij de club. Wij houden jullie via de mail op de hoogte en ook de uitnodiging zal via de mail naar je toekomen.

Zoals het er nu uitziet, kunnen we het nieuwe seizoen weer vol aan de bak en gaan we langzaam en misschien nog met enkele beperkingen weer helemaal open. Laten we met z’n allen hier aan vasthouden. Ik kijk er naar uit om jullie weer te verwelkomen op het sportpark.

Houd de moed er in en blijf gezond,

Met sportieve groet,
Jan Huiskens
Voorzitter Zwolsche Boys

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys