In memoriam Hennie Kenkhuis + kaart

Met verslagenheid hebben wij vanmiddag kennisgenomen dat onze oud voorzitter Hennie Kenkhuis, gisteren 17 februari, in het bijzijn van zijn familie op 68 jarige leeftijd is overleden. Hennie was al enige tijd ziek, maar zijn overlijden komt als een schok voor ons allen.

 

Na vele jaren de groen witte kleuren als laatste man verdedigd te hebben en een eerste bestuurlijke periode van 2003 tot en met 2008, pakte Hennie in 2014 de voorzittershamer op om Zwolsche Boys van een bestuurlijke ondergang te redden. Na 5 jaren voorzitterschap deed Hennie een stapje terug om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Na te zijn gestopt als voetballer, was Hennie nog regelmatig te zien bij Zwolsche Boys als aandachtig toeschouwer bij het eerste elftal, als scheidsrechter van één van de lagere teams of tijdens een training op vrijdagavond met het 45+ team. Voor de onvermoeibaarheid waarmee Hennie zich inzette voor de club zijn wij hem erg dankbaar.

Aanstaande dinsdag zal om 14:00 uur de uitvaart plaatsvinden op Kranenburg. Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om de dienst bij te wonen. De dienst zal voor belangstellenden wel online te volgen zijn via een link die wij later met u zullen delen. Er zal geen mogelijkheid zijn om de familie te condoleren. Wel zal er een online condoleance boek geopend worden. Wilt u de familie steun betuigen middels een rouwboeket, dan kan dat naar het volgende adres: Het uitvaartcentrum Kranenburg t.a.v. Hennie Kenkhuis, Kranenburgweg 3, 8024 AC te Zwolle.

 

Namens het bestuur en de leden van Zwolsche Boys, willen wij de familie heel veel sterkte en kracht toewensen in deze moeilijke en emotionele tijd.

 

Graag nodigen we u uit het afscheid op dinsdag 23 februari om 14.00 uur online te volgen, hiervoor
kunt u op www.uitvaartcentrumkranenburg.nl onder Livestream inloggen met de code : WRPDDKDH

U kunt daarnaast het online condoleance register tekenen, een foto of een herinnering aan Hennie
achter laten via www.memori.nl/hennie-kenkhuis-1

In plaats van bloemen liever een vast tuinplantje voor onze herdenkingstuin.
Correspondentieadres: amiedema@home.nl

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys