Trainers en staf selectie voor het komende seizoen rond

Beste Leden,

Het bestuur en de TC, zijn verheugd te kunnen mededelen dat we de staf en de trainers van de selectie voor het komende seizoen rond hebben. In de afgelopen 2 maanden heeft de TC veel werk verzet met het voeren van gesprekken en het maken van de juiste beslissingen. We zijn blij met de verlengingen van Freddy Prins als trainer van het 2e, Edwin Rave als keeperstrainer, Berry de Gunst als verzorger.

Er is in goed overleg besloten dat Zwolsche Boys en assistent trainer Lodewijk de Vries uit elkaar gaan.
En we zijn dan ook verheugd dat we snel een nieuwe assistent trainer hebben gevonden in de persoon van Jeffrey van der Vlist.
Wat we nu nog nodig hebben is een vaste grensrechter en een elftalleider voor de selectie, met name de grensrechter is nog steeds een probleem om deze te vinden dus denk met ons mee en mocht je iemand weten voor een van de twee openstaande vacatures dan verneemt de TC of het bestuur dat graag en gaan we met de persoon in kwestie in gesprek.
Verder blijft de wereld in het amateurvoetbal vreemd ondanks dat er veel wordt gesproken door de KNVB met het kabinet en de 2e kamer over hoe de KNVB het ziet en wat zij zien als mogelijkheden komt Rutte niet in beweging en het vermoeden is dat dit voor maart ook niet gaat gebeuren. dus moeten we hopen op lagere aantallen besmettingen.
Maar wij zijn als bestuur wel heel dankbaar voor de loyaliteit van al onze leden en sponsors aan de club in deze voor ons allen moeilijke tijd, dit willen wij nogmaals benadrukken.
Namens het bestuur ,
Jan Huiskens
Voorzitter Zwolsche Boys

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys