Een heel fijn, gezond maar vooral weer een sportief 2021

Beste leden, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die de Zwolsche Boys een warm hart toedraagt,

Het jaar 2020 zit er op en wat was het een moeilijk jaar voor de vereniging met een pandemie en
allerlei andere prikkelingen.

Voor mij als voorzitter was het ook lastig, ik stapte in als interim en na bevestiging van de ALV begon eigenlijk direct het corona tijdperk. Dit had niemand zien aankomen en niemand was dan ook voorbereid op wat er komen ging.

Het bestuur heeft het naar mijn mening goed opgepakt, we hebben met z’n allen en met de middelen die ons ter beschikking stonden er van gemaakt wat we konden met alle restricties: het aangepast trainen en aangepast gebruik van kleedkamers en kantine en daarna een complete Lock down van de club, allemaal heel vervelend. Ik wil dan ook een ieder bedanken voor de inzet, het begrip, het geduld maar vooral voor de trouw aan de club.

En laten we ook even stilstaan bij de ereleden die we verloren hebben: Freek Schutten en Eef Vredeveld en bij de leden die in deze periode positief getest werden op COVID19 en in quarantaine moesten en waarvan sommige nog steeds gezondheidsklachten hebben.

Toch waren er ook positieve punten: zo is er weer een compleet bestuur. Diana Ester, Richard Vredeveld en Monique Metselaar schoven aan aan de bestuurstafel.  We hebben nog zeker nieuwe bestuursleden nodig, dus begin het nieuwe jaar positief en meld je aan. Er komen ook weer nieuwe ideeën vanuit de leden en ik voel de bereidheid van leden, maar soms blijft de drempel toch te hoog terwijl dat niet zo is want ik ken geen toegankelijkere club dan Zwolsche Boys.

We moeten als club weer verder ook na corona, we willen groeien naar 12 senioren elftallen en dat gaat niet vanzelf. Daar moeten we wat voor doen en dat kunnen we alleen als we dat met z’n allen doen.

Ik kan niet in de toekomst kijken, maar met een nieuw jaar komen ook nieuwe mogelijkheden en ik ga er vanuit dat we in februari/maart toch weer de velden op mogen en dat we dan weer die dingen kunnen doen die we leuk vinden en waarvoor je lid ben van Zwolsche Boys.

Namens het bestuur wens ik u allen een heel fijn, gezond maar vooral weer een sportief 2021.

Jan Huiskens

Voorzitter Zwolsche Boys

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys