Zwolsche Boys en trainer Bart Ester kiezen na drie jaar voor iets nieuws

In deze toch al zware tijd, waar trainen en spelen van wedstrijden niet is weggelegd voor senioren, heeft de club een gesprek gehad met de hoofdtrainer. In dit gesprek zijn beide tot de conclusie gekomen dat “Zwolsche Boys en hoofdtrainer Bart Ester in goed overleg hebben besloten het aflopende contract niet te verlengen”.

 

Bart Ester, kind van de club, zit in zijn tweede ambtstermijn bij de formatie uit Zwolle-Zuid.

In de eerste periode (2005-2008) in de vierde klasse, sinds zijn terugkeer op sportpark Jo van Marle in de derde klasse. Zwolsche Boys was de laatste twee seizoenen vijfde in de derde klasse C en staat in de stand van dit seizoen op de zevende plaats.

Dus zal de club op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer die het stokje van Bart Ester in het nieuwe seizoen overneemt.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys