REMINDER: Help Zwolsche Boys de (corona-)winter door

ACTIE LOOPT NOG TOT 26 NOVEMBER

We hebben weer een mooie samenwerking!

De kantine is al tijden dicht, al meerdere weekenden geen voetbal op onze mooie velden. Dat doet pijn. Elkaar niet treffen, bijpraten, voetbalhumor en -grootspraak. En daardoor ook geen kantine-inkomsten. Maar dankzij onze sponsor Guilik kan daar toch een beetje aan gedaan worden.

Met deze prachtige rookworsten- en gehaktballen-actie. Mail via ons actiemailadres: actie@zwolscheboys.nl je naam, adres, mailadres en telefoonnummer door, met je bestelling en we zorgen ervoor dat je lekker kunt genieten van deze ambachtelijke rookworsten en/of gehaktballen

Kom warm de winter door met de heerlijke rookworsten en gehaktballen van van Guilik! Bestel via actie@zwolscheboys.nl en help de club in deze zware tijden!

 

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys