Gezocht: Webmaster

Binnenkort krijgt Zwolsche Boys een nieuwe webpagina. En dan zal de complete look anders zijn.

Al ruim 18 jaar is Evert Aukema de webmaster van de Zwolsche Boys en hij heeft bij het bestuur te kennen gegeven, dat hij het zo langzamerhand tijd vindt om het stokje aan een ander lid over te dragen. En met de start van een nieuwe website zou dat een mooi moment zijn.

Maar dat betekent wel dat we als Zwolsche Boys op zoek zijn naar een nieuwe enthousiaste webbeheerder. Evert heeft wel aangegeven dat hij ter ondersteuning achter de schermen actief wil blijven, maar het dagelijkse/wekelijkse werk moet iemand anders op zich nemen.

Ben jij die enthousiaste webmaster, waarbij een ICT opleiding zeker geen must is, maar wel een drive om de nieuwspagina van de Zwolsche Boys up to dat houden.

Meld je dan aan bij het bestuur.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys