Update coronamaatregelen en oproep aan alle leden

Jullie hebben gisteravond (3 november) vast allemaal de persconferentie van minister-president Rutte en minister de Jonge gevolgd met hierin nieuwe verzwaarde coronamaatregelen.

Wat betekent dit voor onze club? De afgelopen periode was zwaar: iedereen mist de saamhorigheid, het Boys gevoel, de teamspirit.

Helaas kunnen we daar niets aan veranderen op dit moment, sterker nog: we hebben als bestuur moeten besluiten dat vanaf vanavond 22.00u voor de komende 2 weken er niet getraind mag worden.

We gaan 2 weken compleet op slot en dat geldt voor alle elftallen. Morgen komt ook de KNVB nog met een eigen nieuwsbericht op hun site.

Ook geeft de penningmeester aan dat het financieel niet goed gaat ondanks het aanvragen van allerlei subsidies, we missen onze kantine-inkomsten en de vaste lasten gaan gewoon door.

Wij willen dan ook alle leden en sponsors bedanken dat zij netjes aan hun verplichtingen hebben voldaan de afgelopen tijd en wij hopen dat men dit blijft doen in deze financieel moeilijke tijd voor de club.

Verder willen wij hierbij een oproep doen aan iedereen om eens mee te denken over een leuke actie om extra inkomsten voor de club te generen, of als er een leuke actie wordt opgezet om hier je steentje aan bij te dragen. Zo steunen we elkaar, anderen en de club. Wij hopen met jullie dat er snel andere tijden aanbreken en dat we weer met z’n allen op of aan het veld kunnen staan of een biertje kunnen drinken in de kantine.

Dus hou vol en blijf gezond.

Het bestuur.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys