Corona Update 15-10-2020

Beste leden,

Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen 12 oktober door het kabinet is ook het corona FAQ voor het voetbal bijgewerkt.

Door de nieuwe maatregelen zijn er aanpassingen op ons eerder opgestelde protocol.

  • Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand. Dus geen partijspel, duels en rondo’s etc. Er mogen meerdere groepjes tegelijk trainen maar ook daar de 1,5 meter afstand behouden. Zorg er wel voor dat de groepen van vier spelers zoveel mogelijk in vaste samenstelling trainen en zorg er ook voor dat duidelijk herkenbaar is bij welk groepje iedere speler hoort.
  • Kantine en kleedkamers blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan bij trainingen.

Bovenstaande gaat per direct in en geldt totdat de overheid andere richtlijnen aangeeft. We beseffen dat dit weer een achteruitgang is, maar ook door gezamenlijk niet de grenzen op te zoeken dragen we hopelijk bij aan een snelle versoepeling van de regels zodat we weer vrijuit kunnen sporten en elkaar ontmoeten.

Bestuur Zwolsche Boys.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys