Trainers gezocht voor dames en meidenteams van SVO VVZ

Vrouwen Voetbal Zwolle (SVO VVZ) heeft 3 vacatures voor trainers (m/v) voor VVZ1, VVZ2 en MO19-1. VVZ1 is vorig jaar gepromoveerd naar de tweede klasse. VVZ2 speelt vijfde klasse. De talenten van MO19-1 komen uit in de eerste klasse.

We zoeken enthousiaste en betrokken trainers bij wie (positief) coachen op het lijf geschreven is. Je geeft 2 trainingen per week op ons sportpark Jo van Marle in Zwolle Zuid en coacht de wedstrijden op zaterdag. Je hebt een duidelijke visie op (vrouwen)voetbal en weet die goed over te brengen op de speelsters. Je stimuleert ze om het beste uit hun talent en uit het team te halen. Ambitie en plezier gaan bij jou hand in hand.
VVZ is een samenwerking tussen tussen (buur)verenigingen Z.A.C. en Zwolsche Boys. Door de samenwerking kunnen de teams beter samengesteld worden en kan het niveau op een hoger peil komen.


Ben of ken jij iemand die graag een vrouwen- of meidenvoetbalteam wil trainen en coachen, laat het ons dan weten. Stuur je CV en motivatie naar Vrouwen Voetbal Zwolle (SVO VVZ) heeft 3 vacatures voor trainers (m/v) voor VVZ1, VVZ2 en MO19-1. VVZ1 is vorig jaar gepromoveerd naar de tweede klasse. VVZ2 speelt vijfde klasse. De talenten van MO19-1 komen uit in de eerste klasse.

We zoeken enthousiaste en betrokken trainers bij wie (positief) coachen op het lijf geschreven is. Je geeft 2 trainingen per week op ons sportpark Jo van Marle in Zwolle Zuid en coacht de wedstrijden op zaterdag. Je hebt een duidelijke visie op (vrouwen)voetbal en weet die goed over te brengen op de speelsters. Je stimuleert ze om het beste uit hun talent en uit het team te halen. Ambitie en plezier gaan bij jou hand in hand.

VVZ is een samenwerking tussen tussen (buur)verenigingen Z.A.C. en Zwolsche Boys. Door de samenwerking kunnen de teams beter samengesteld worden en kan het niveau op een hoger peil komen.

Ben of ken jij iemand die graag een vrouwen- of meidenvoetbalteam wil trainen en coachen, laat het ons dan weten. Stuur je reactie met motivatie en eventuele ervaring via de volgende link: SVO VVZ

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys