Einde amateurvoetbal seizoen 2019-2020

Ook komend seizoen speelt Zwolsche Boys 1 in de 3e klasse. SVO VVZ VR1 speelt komend seizoen weer in de 2e klasse. Dat is het resultaat van het besluit van de KNVB nam vandaag n.a.v. de maatregelen an het kabinet rondom de corona crisis. Alle A-categorieteams spelen in de klasse waarin ze nu ook spelen. Bij de Zwolsche Boys gaat het naast het 1e elftal ook om het 2e, 3e en 4e elftal.

 

“Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.

Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus* en in heel Nederland. Door de nieuwe overheidsmaatregelen is het niet meer toegestaan om tot en met 28 april te voetballen.

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal: “Nederland heeft een uniek verenigingsleven dat… lees verder op de KNVB site

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys