Nieuwe interim-voorzitter Zwolsche Boys

Vanaf heden is Jan Huiskens de interim-voorzitter van Zwolsche Boys. De oud voorzitter zal naar alle waarschijnlijkheid bij de jaarvergadering volledig in functie treden.

Huiskens was voorheen al zes jaar voorzitter van de ‘Boys’. Op 62-jarige leeftijd keert hij terug in Zwolle vanuit Almelo en is bereid plaats te nemen in het bestuur.

Hij is tot de jaarvergadering in juni als interim-voorzitter actief, maar zal daarna waarschijnlijk als voorzitter doorgaan.

17 jaar geleden vertrok Huiskens uit Zwolle maar verloor de Zwolsche Boys nooit uit het oog. In zijn periode als lid van Zwolsche Boys was hj onder meer leider, trainer en voorzitter. “Ik heb zelf lijntjes getrokken op het veld”, memoreert Huiskens.

Voorheen was Huiskens al zes jaar voorzitter en kent de club dan ook goed. “Het is een no-nonsense volksclub. Er is altijd wat te doen, of het nou goed of slecht is”.

Het doel voor de komende tijd is duidelijk voor de interim-voorzitter: “De kunst is om de Zwolsche Boys voor de komende tijd Toekomst-proof te maken”. Hiervoor wil hij onder meer werken aan het seniorenbeleid.

Om dit te realiseren wil hij onder andere zorgen voor meer sturing, duidelijkheid en het naar voor brengen van het beleid. “Ik wil mensen gaan enthousiasmeren.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys