Trainer Ester en Zwolsche Boys gaan verder met elkaar: ‘Er is een echte klik’

Trainerscarrousel

Bart Ester (51) heeft zijn contract bij derdeklasser Zwolsche Boys met een jaar verlengd. De Zwollenaar is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen en staat met de Boys op een knappe tweede plaats in 3C Oost.

Ester zelf is blij met de contractverlenging: ,,Ik heb het vanavond aan de jongens verteld en de reacties waren ook daar positief. Het klikt gewoon goed, we zijn twee jaar geleden een bepaalde weg ingeslagen met elkaar en iedereen doet mee. Er is plezier, de trainingsopkomst is hoog en we laten regelmatig echt een heel goed niveau zien. Zwolsche Boys heeft een kwalitatief sterke spelersgroep en ik ben blij dat ik er ook volgend seizoen mee aan het werk mag.”

Periodetitel

Een plek bij de bovenste vijf, misschien een periodetitel, voor Zwolsche Boys is dat ruimschoots voldoende. Dat er met plezier wordt getraind en gespeeld was voor de technische commissie een belangrijke reden om met Ester verder te gaan, zo weet ook tc-lid Michiel Kruiswijk. ,,Voor ons als club is het enorm fijn dat Bart zijn contract heeft verlengd. Hij heeft echt een klik met deze spelersgroep. De jongens hadden zelf bij ons aangegeven graag met hem verder te willen. Ze waarderen de samenwerking en vinden het mooi om voor de Zwolsche Boys te spelen. Dat zie je terug op het veld.”

Bron: De Stentor

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys