Snerttoernooi en Nieuwjaarsreceptie 2020

Afgelopen zaterdag 4 januari 2020 werd weer het traditionele Snerttoernooi bij de Zwolsche Boys gehouden. Diverse teams streden om de eer en om de kilo’s van de genuttigde lekkernijen van de afgelopen dagen er af te spelen.

En als beloning voor de inspanning natuurlijk heerlijke snert van Kip2day.

Het bestuur had nog een aantal woorden voor het nieuwe jaar, met daarin terecht ook de oproep voor vrijwilligers om de open taken die er nog liggen op te pakken om ook volgend jaar een snerttoernooi te hebben.

Na dit alles was er ruimte voor de nieuwjaarsreceptie, waar iedereen elkaar weer een mooi en sportief 2020 kon wensen, en de loterij waarbij een aantal aanwezigen direct hun mooie prijzen in ontvangst konden nemen.

 

De uitslag:

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys