Sponsornieuws

De afgelopen weken hebben wij weer een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. Ook zijn een flink aantal aflopende overeenkomsten, met reeds bestaande sponsoren, voor een periode van 3 jaar verlengd.

Op zaterdag 14 december jl. hebben wij daar met een aantal sponsoren, tijdens een informeel samenzijn in ons clubgebouw, bij stil gestaan.

Helaas konden niet alle uitgenodigde sponsoren hierbij aanwezig zijn. Drukke werkzaamheden rond de feestdagen was hiervan de oorzaak.

Volledig begrip hebbend voor deze afmeldingen zijn we er toch in geslaagd elkaar op een ander tijdstip en andere locatie te ontmoeten, ondanks de volle agenda’s.

Onze dank gaat uit naar:

BrandforLife, MRL Dienstverlening, Salland Zorgverzekering, Limdoean Steigerbouw, Van der Wal Service en Support, BT dienstverlening, Café Bloopers, Café de Kuiperij, SHOTTO Shotbar, Drukkerij het Snorretje, Bouwbedrijf van Boven, Bakkerij Wim Blom, Party Verhuur Zwolle, Brasserie het Hart van Zuid, Slagerij van Guilik BV, Fysio Zwolle, Boudesteyn hypotheken en verzekeringen.

We zijn supertrots op al onze sponsoren. Dit hebben wij de afgelopen dagen ook aan hen kenbaar gemaakt.

Aan ruim 50 sponsoren werd een kleine eindejaars-attentie overhandigd met daarbij een dankwoord voor de samenwerking en uiteraard een nieuwjaarswens voor 2020!

 

De sponsorcommissie

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys