Nieuwe sponsor verwelkomt door Zwolsche Boys

Zwolsche Boys verwelkomt haar nieuwste sponsor!

 

Zwolsche Boys heeft een nieuwe sponsor mogen verwelkomen. Onstenk Schilders & Afwerkingsbedrijf heeft vanaf zaterdag 16 november zijn naam verbonden aan de club.

Marcel Onstenk nam recentelijk met zijn bedrijf nog de Klanttevredenheid Award 2019 in ontvangst en toonde afgelopen zaterdag ook zijn goodwill door de Boys te gaan steunen. Onstenk zelf is actief als lid van het 45-plus team en lijkt het leuk om de club op deze manier te gaan helpen. Gevestigd in Zwolle-Zuid / Ittersum houdt Onstenk zich bezig met allerlei soorten schilderwerk. De sponsor is vanaf heden terug te zien met een bord langs het hoofdveld en op de kantine-tv.

 

Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.jouwkleur.nl.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys