Bart Ester: ‘Miste de power’

Zwolsche Boys moet het na vijf wedstrijden doen met een puntentotaal van negen en dat hadden ze bij de club graag anders gezien. Trainer Bart Ester in ieder geval. Hij baalt van de achterstand op koploper Hatto Heim. “Het is soms wat te timide. Dan moeten we meer power tonen”, vertelt de coach.

foto Jan Burgman Fotografie

Boys wil dit seizoen graag meedoen om de bovenste plaatsen en als het even kan gaan voor een periodetitel. Door onder andere de komst van Jeffrey de Nooijer lijkt de ploeg er op het eerste oog zeker niet slechter op geworden, maar toch incasseerde het al twee verliespartijen. Eerst was VIOS Vaassen met 3-0 te sterk en afgelopen weekend werd er met 3-1 verloren van Hatto Heim. “VIOS is tot dusver mijn titelkandidaat”, stelt Ester. “Tegen Hatto Heim miste ik de kracht en power en dan loop je tegen zo’n nederlaag aan. Hatto Heim is wel sterker geworden hoor, maar ik verwacht iets meer van mijn ploeg. De uitslag was ook wat geflatteerd.”

Zwolsche Boys krijgt zaterdag de kans op revanche als directe concurrent BAS naar Zwolle komt. Dat is de huidige nummer vijf van de ranglijst, terwijl Zwolsche Boys vierde staat. “Als je naar de afgelopen ontmoetingen kijkt, dan is dat een tegenstander waar we vaak gelijkwaardig aan zijn. Nu is dat zelfs op de ranglijst zo”, weet Ester, die tegen de Biddinghuizenaren wel weer wat spelers mist. Desondanks hoopt de coach op een goed resultaat, zodat zijn ploeg enigszins aansluiting houdt bij de bovensten. “Daarom is het een cruciale wedstrijd. Op dit moment spelen we op het niveau waar de vereniging thuishoort, maar ik ben wel een trainer die voor het maximale gaat. Altijd.”… lees meer

Bron Sportief Zwolle

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys