Oktoberfest bij onze sponsor Bloopers

Guten Tag Zwolsche Boys!

Zin een Duitse feestje met jouw voetbalteam? Bloopers nodigt ons uit om vrijdag 18 oktober samen das Oktoberfest in der Vorstraße: Der Grosse und Kleine Martijn Show te vieren! Dus dirndls uit de kast, lederhose gestreken en gaan met die Banane!

Gastheren van de avond zijn dj Martijn en dj Martijn! Deze twee heren weten er iedere keer weer een feest van te maken. Wat je verder kunt verwachten van Oktoberfest? Pullen bier, Deutsche Schlagers afgewisseld met slechte woordgrappen en nog veel meer Verrücktheit!

Oktoberfest is geen Oktoberfest zonder biertafels. Reserveer er dus één, zodat je met jouw team aan één lange biertafel kunt zitten. Of erop dansen natuurlijk! Voor €12,50 p.p. heb je al een bierarrangement inclusief:
– Een gegraveerde bierpul
– Een liter bier
– Een shot Apfelkorn
– Bratwurst
Reserveer daarvoor hier: 

 

Alleen bij een reservering ben je verzekerd van een eigen pul die je gratis mag laten graveren en aan het eind van de avond mee naar huis kunt nemen en het voordelige arrangement. Als je je niet aanmeldt kun je natuurlijk ook gewoon komen met je team! Je kunt dan al het bovenstaande en nog veel meer los bestellen.

Alles klar, trinken mar!

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys