Oproep deelname onderzoek achillespees blessures

Geachte heer, mevrouw,

 

Mijn naam is Karlijn Jongen en ik ben werkzaam op de afdeling Sportgeneeskunde in Isala Zwolle. Op deze afdeling zijn wij gestart met een onderzoek naar achillespeesblessures, waarbij gekeken wordt naar de effectiviteit van oefentherapie bij een achillespeesblessure (in moeilijke woorden: bij een ‘midportion achillestendinopathie’).

 

Voor deze studie zijn wij op zoek naar mensen tussen de 18 en 70 jaar, die langer dan 2 maanden klachten hebben aan hun achillespees. Eventuele deelnemers krijgen een oefenprogramma van ons. Wij verwachten dat deze blessure o.a. ook speelt bij voetbal. Meer informatie over wat de studie precies inhoudt en hoe iemand dan contact kan opnemen, vindt u in onderstaande poster.

Alvast hartelijk bedankt!! Mochten jullie nog meer informatie willen, dan hoor ik het graag!

 

Met vriendelijke groet,

 

Karlijn Jongen (onderzoeks-coassistent sportgeneeskunde), Isala Zwolle

 

Mede namens,

L. Weerwag (arts in opleiding tot sportarts), Isala Zwolle

S. v. Berkel (sportarts), Isala Zwolle

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys