Wilsum houdt lang stand tegen Zwolsche Boys

(door Gerard Meijeringh)

WILSUM – In eigen huis kon Wilsum een nederlaag tegen derdeklasser zaterdag niet voorkomen. De oranjehemden verloren het bekerduel met 2-4. Toch kan Wilsum-trainer Han Hanekamp tevreden terugkijken. “We hebben 70 minuten goed meegespeeld met een derdeklasser”, aldus Hanekamp.

Wilsum kwam in de 22ste minuut op voorsprong. Een fraaie treffer. Patrick Plette nam de bal aan op zijn borst en volleerde de bal in de verre hoek. Na rust kwam de thuisploeg zelfs op 2-0. Na een overtreding op Sander van der Sluis benutte Gert Jan Sollie de toegekende strafschop. Twee minuten later ging de bal aan de andere kant op de stip. Oud-KHC’er Jeffrey de Nooijer schoot raak. Wilsum kreeg het moeilijker en moest in de 78ste minuut de 2-2 (Rolf Haaksema) toestaan. Vijf minuten bracht De Nooijer de bezoekers voor het eerst op voorsprong. Wilsum ging vervolgens alles of niets spelen. In de blessuretijd besliste Zwolsche Boys het duel door in de counter de 2-4 (Haaksema) te maken.

Foto: Daan Anthony

“Vorige week hebben we dertig minuten goed meegespeeld tegen een derdeklasser. Nu was dat zeventig minuten. Dat is mooi. In ons spel weten we steeds wat meer winst te boeken”, aldus een tevreden Hanekamp. Na twee nederlagen heeft Wilsum geen zicht meer op het bereiken van de volgende ronde.

Bron: Brugnieuws.nl

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys