Freddy Prins nieuwe trainer tweede elftal Zwolsche Boys

Voormalig hoofdtrainer en eerste-elftalspeler Freddy Prins neemt komend seizoen het tweede elftal van Zwolsche Boys onder zijn hoede. Hij krijgt ondersteuning van Lodewijk de Vries, die als assistent ook bij het eerste betrokken blijft.

Prins, die als speler kampioen van de hoofdklasse werd met Zwolsche Boys, volgt de huidige trainer Erik Gieliam op. Zwolsche Boys wenst Freddy en Lodewijk heel veel succes en plezier en bedankt tegelijkertijd Erik voor zijn inzet de laatste jaren en hoopt hem nog vaak op het sportpark te mogen begroeten.

 Berend Elzermantoernooi
  zaterdag 24 augustus 2019
13:00 uur

      

VSCO'61 1 - Zwolsche Boys 1

Hanzecup HTC

zaterdag 24 augustus 2019
vanaf 10:00 uur

      

SVO VVZ VR1 - Be Quick'28 VR2, SC Stiens, Lycurgus, ZVV'56