Edwin Rave nieuwe keeperstrainer Zwolsche Boys

Vanaf komend seizoen is Edwin Rave de keeperstrainer van Zwolsche Boys. De oud-doelman van de groenwitten volgt Erwin van Meekeren op, die naar buurman ZAC vertrekt. Rave traint momenteel nog de doelmannen van de kampioen van de vierde klasse, HTC.

 

Rave (45) traint nu drie jaar de keepers van de Tuinders. Daarvoor was hij onder andere actief bij Heino, SVI, VSCO, VEVO en Kampen. De link naar Zwolsche Boys ligt in zijn goede contact met hoofdtrainer Bart Ester. Onder Ester keepte Rave ook nog bij de club uit Zwolle-Zuid, de wijk waar de keeperstrainer zelf ook woont.

 

In de staf van het eerste meldt zich daarnaast ook Nadia Bouwhuis. De verzorgster is al enige tijd actief bij de selectie, en voegt zich volgend seizoen definitief bij de staf.   


Zwolsche Boys ziet uit naar de samenwerking met Rave, de verlengde samenwerking met Bouwhuis en bedankt Van Meekeren (alvast) voor zijn inzet voor onze vereniging.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys