KAMPIOENEN!!!!!!!

Afgelopen zaterdag 4 mei, werd een belangrijke dag voor SVO VVZ VR1 en Zwolsche Boys 6.

Beide team konden kampioen worden.

SVO VVZ VR1 begon om 11.00 uur aan haar wedstrijd tegen Juliana’32 VR1. Na de teleurstelling, 2 weken geleden, met het gelijke spel tegen concurrent SVZW moest het vandaag dan wel gebeuren. Winst zou het kampioenschap betekenen.

Om 11.01 was het al 1-0 door een voorzet van Selina, die onverwacht zo het doel inging.

Daarna volgde een rommelige wedstrijd, Juliana’32 die vooral verdedigde en probeerde met lange ballen gevaarlijk te worden en wij bleven zoeken naar de kansen, maar speelden slordig, waardoor de rustgevende 2-0 er maar niet inzat.

Na een donderspeech in de rust waren de dames wat meer los van hun kampioenschapszenuwen. Het weer maakte de wedstrijd soms ook niet beter op, maar de meiden bleven gaan. Het duurde nog de 80e minuut voor we eindelijk de bevrijdende 2-0 op het bord kregen. Een aantal malen waren de paal en de lat en ook de keepster van Juliana’32 een sta in de weg, maar op het schot van Fleur was ze kansloos.

Op naar het kampioenschap in de 3e klasse H. In de blessuretijd zorgde onze topscoorder Alieke voor de eindstand: 3-0

En nadat Juliana nog 1x af mocht trappen, floot de scheidsrechter af en kon het feest beginnen.

meer foto’s zien van de kampioenswedstrijd? klik dan op bovenstaande foto

Namens de KNVB kregen het team een herinneringsmedaille en van het bestuur de kampioenschapsschaal en een herinneringsschaal voor alle speelsters en staf.

Van ZAC kreeg het team nog een lunch aangeboden en nadat ook Zwolsche Boys 6 kampioen werd door SVI 6 met 3-1 te verslaan en daardoor niet meer in te halen was werd ’s middags een groot kampioenschapsfeest gevierd.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys