SVO VVZ VR1 speelt gelijk tegen concurrent SVZW VR1

The day after……..

Gisteren zaterdag 20 april speelden we de kampioenschapswedstrijd tegen SVZW, onze laatste overgebleven concurrent. Ook SVZW rekende nog op het kampioenschap en daarvoor was natuurlijk een bus uit Wierden geregeld.

Doordat ze echter in de afgelopen duels wat punten hadden laten liggen zat kampioen worden voor hun er vandaag niet meer in.

We starten met 4 punten voorsprong de wedstrijd. Ondanks een nerveuze 1ste 10 minuten, kregen we de wedstrijd goed onder controle. 2 doelpunte.n van Janiek lieten ons zelfverzekerd de rust in gaan.

In de 2de helft was het een totaal andere wedstrijd. Met de wind in de rug streed SVZW keihard om de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Dat ging gepaard met veel lange ballen, waar de trainer al in de rust voor had gewaarschuwd. Na de 2-1 werd het allemaal nog nerveuzer. We kregen nog wel een paar dotten van kansen, maar die werden vakkundig …… euhhh om zeep geholpen. Niet expres natuurlijk, maar ja, je moet toch echt scoren om te winnen.

Het leek toch nog te lukken de 2-1 over de streep te trekken en met de KNVB official koud op de bank, knalde in de 86 minuut SVZW de 2-2- binnen.
Grote teleurstelling natuurlijk….. het had vandaag zo mooi geweest.

Aan de andere kant met nog 2 potjes te spelen staan we nog steeds 4 punten voor. Dus 4 mei wederom thuis tegen Juliana’32 uit Hengelo weer in de herkansing. Gelijk een mooi verjaardagscadeau voor Selina

Dus ……. Koppies omhoog ……

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys