SVO VVZ VR1: Je hebt soms geluk…maar geluk dwing je af

Waar we vorige week een van onze beste wedstrijden speelden, hadden we vandaag een mindere dag. Het ontbrak aan beide zijden gelukkig niet aan passie en strijd, maar echt goed was het niet. Vogido die snel de lange bal hanteert om hun snelle spitsen aan het werk te zetten, deed tactisch wat ze moesten doen.
Toch kon Tessa na 10 minuten de bal er al in prikken. Nog in de euforie van 1-0, lag de bal direct na de aftrap bij ons in het mandje: 1-1. Het bleef rommelig en we kwamen niet aan goed voetbal toe. Gelukkig gaf Claudia een prima voorzet net voor rust, die door Fleur op waarde werd geschat 1-2 dat was ook gelijk de rust stand.


Na de rust hadden we best een goede periode, maar tot echte grote uitgespeelde kansen kwamen we niet. Wel werd er volgens ons
onterecht, nog een  doelpunt van ons afgekeurd wegens vermeend buitenspel. De toch iets warrige scheids gaf ons plots in de 50ste minuut een pengel tegen: 2-2.

Dan merk je toch ook dat de gehaastheid ons parten gaat spelen. We willen winnen om onze 4 punten voorsprong in de competitie niet te verliezen. We bleven de bovenliggende partij, maar uit een corner tegen ons, kopte een van de dames van Vogido goed in en plots was er paniek. Achter met 3-2 ……. Het zal toch niet.

Nog meer druk naar voren, wat ongevaarlijke afstand schoten en een op de scheids mopperende trainer aan de zijkant omdat er 2 meiden van Vogido in de 16 tegen elkaar knalden, maar hij toch weer Alieke terug floot. Misschien hielp het gemopper want net voor tijd kregen we zelf een pengel mee. Tessa achter de bal…….. en ja geluk een punt gered de 3-3 lag in het doel.

Net toen we dachten dan maar een punt mee naar Zwolle nemen, werd Selina vlak voor de 16 onderuit geschoffeld in de blessuretijd. Vrij trap en maar weer Tessa achter de bal die toch al lekker in de wedstrijd zat. Knal Boem…….. 3-4. De ontlading was enorm en de scheids floot direct af……

 

De trainer had al voor de wedstrijd gezegd hoe is niet belangrijk winnen is alles…. De terugrit in de Bus werd opgeluisterd met muziek en de hilariteit was groot door de plaspauzes onderweg met name door de plek waar Romy de broek van de billen liet glijden. Alle telefoons staan weer vol met leuke filmpjes de drank vloeide rijkelijk en in de kantine werd dat nog eens dunnetjes over gedaan.

Volgende week tegen de laatste overgebleven concurrent SVZW. Bij winst zijn we kampioen, dus support is zeker welkom.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys