Hanze Trophy toernooi

Zaterdag 20 april en zondag 21 april is weer het Hanze Trophy toernooi: een groot voetbaltoernooi met veel buitenlandse clubs. Het toernooi speelt zich af in Zwolle Zuid, oorspronkelijk alleen bij SVI maar sinds vorig jaar ook op het van Marle sportpark, toen alleen nog georganiseerd door ZAC.

Het is de bedoeling dat ook Zwolsche Boys de komende jaren deel gaat nemen aan de organisatie van het toernooi zodat het een toernooi wordt van heel Zwolle Zuid met alle clubs uit Zuid actief voor het toernooi( SVI, ZAC en Zwolsche Boys).

Dit jaar is Zwolsche Boys al betrokken bij de organisatie van het toernooi op het Jo van Marle sportpark maar is onze bijdrage relatief beperkt. De club stelt tijdens het komend toernooi op 20 en 21 april velden en kleedkamers beschikbaar, voor zover zelf niet nodig, tevens zijn leden van Zwolsche Boys actief als scheidsrechter. En onze kantine maakt integraal onderdeel uit van de horeca-faciliteiten voor het toernooi. Met o.a. opening op beide dagen. Op onze accommodatie, tussen de kleedkamers en veld 3 (kunstgras), komt een toernooi-tent te staan.

Omdat er relatief weinig wedstrijden van Zwolsche Boys zijn (alleen Dames 1 speelt thuis, eventueel een kampioenswedstrijd overigens), kan het toernooi goed verlopen en hoeven activiteiten van Zwolsche Boys en van het toernooi elkaar niet te hinderen.

We hopen op een sportief en  gezellig Paasweekend met een goed verlopend Hanze Trophy toernooi.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys