SVO VVZ VR1 nog steeds op koers na overwinning op Blauw Wit ’66.

En we schrijven weer een overwinning bij. Ditmaal tegen Blauw Wit uit Holten. Persoonlijk denk ik dat dit onze beste wedstrijd was van het seizoen.

De nr 10 als angel uit het Holtense team gehaald door Senay en later Tessa. En zelf waren we fantastisch aan de bal met enorme druk vooruit.
Hierdoor creëerden we kans op kans en het enige verwijt dat we ons zelf konden maken dat we ons zelf niet genoeg beloonden.

 

De rust gingen we in met een 2-0 voorsprong. Na een direct ingeschoten corner van Tessa en een doelpunt van Janiek. In de rust afgesproken vooral zo door te gaan er en snel er eentje bij te prikken.

 

Dat viel echter tegen. Meerdere malen alleen op de (goede) keeper af van Blauw Wit maar Fleur, Lisa, Senay en Janiek faalden. Toch konden we de 3 en 4-0 bijschrijven door Lisa-Marie en Kirsten. Daarbij de nul en eigenlijk geen kans weggegeven stemde de trainers bijzonder tevreden. 4 punten los van onze enige overgebleven concurrent SVZW. Volgende week naar Enschede Vogido met de bus. Nog een paar potjes winnend afsluiten dan kunnen we een feestje vieren. Volhouden, kei hard strijden en in elkaar blijven geloven.

 


De tevreden trainer Chris

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys