Jeffrey de Nooijer terug naar Zwolsche Boys

Spits Jeffrey de Nooijer verhuist komende zomer van KHC naar Zwolsche Boys. De aanvaller keert daarmee terug op het oude nest; als jeugdspeler droeg De Nooijer al het groenwit van de club uit Zwolle-Zuid.

Foto: Tennekes

In de zomer van 2017 maakte de goaltjesdief al dezelfde overstap, maar mede door personele problemen bij KHC kwam hij daar dezelfde zomer nog op terug. Bij Zwolsche Boys treft de in Zwolle woonachtige De Nooijer een groot aantal bekenden, waaronder assistent-trainer Lodewijk de Vries, die zijn contract verlengd heeft. ,,Ik kan heel goed met Lodewijk, echt een maat van mij. En in de eerste klasse is het heel veel reizen. Soms moet je rond 11.00 uur aanwezig zijn, en ben je rond half 8 weer thuis. Dat is wel een dingetje geworden, ook thuis.”  

 

Met Zwolsche Boys hoopt De Nooijer volgend jaar boven in de derde klasse mee te draaien, en als kapstok en doelpuntenmaker een steentje bij te dragen. Trainer Bart Ester is content met de komst van 29-jarige spits. ,,Iemand met zo’n moyenne is natuurlijk van harte welkom. Hij brengt ervaring, scorend vermogen en is een jongen van de club.”

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys