Reminder: Bijeenkomst leden 27 maart a.s.

Beste leden van Zwolsche Boys,

 

Nog een laatste oproep …. Nog een laatste herinnering …

 

Woensdag as. 27 maart is er, zoals reeds eerder gemeld, een bijeenkomst voor alle leden van Zwolsche Boys over de toekomst van onze vereniging. Hoe gaat het nu verder met de Boys? Wat willen we zijn? Waar staan we over bij voorbeeld 5 jaar? Welke keuzes maken we daarvoor? Hoe gaan we dat bereiken?

KOMT ALLEN!!

 

De Werkgroep, die hiermee aan het werk is, is flink op stoom en het is nu tijd om alle leden erbij te betrekken. Want het gaat wel over voor de Zwolsche Boys belangrijke zaken.

 

Tijdens de bijeenkomst zal de Werkgroep een samenvatting geven van de bevindingen tot nu toe. Leden van de Boys moeten zich uitspreken over de vraag of ze dit herkennen.

 

Vervolgens gaan we op zoek naar wat tegenwoordig zo mooi kernwaarden heet. Wat zijn de kernwaarden van de Boys? Aan de hand van vragen, die alle leden moeten en kunnen beantwoorden. Wat zoek je bij de vereniging? Wat is je belangrijkste drijfveer? Wat mis je? Etc.

 

Tot slot zullen we een enquête lanceren om iedereen binnen en buiten de Zwolsche Boys in staat te stellen zijn mening te geven hoe we ervoor staan maar vooral over de vraag hoe het verder moet.

 

Het spreekt voor zich dat deze avond belangrijk is. Zo belangrijk … iedereen zal willen komen!

 

Het begint om 19:30, uiteraard in de kantine.

 

 

Vriendelijke groeten,

namens de Werkgroep,

Hennie Kenkhuis.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys