Dames 1 wint bij JCHW

Afgelopen zaterdag de wedstrijd SJO JCHW VR1 – SVO VVZ VR1. De dames van VVZ zijn bezig met een doel: het kampioenschap en dat vraagt van het hele team een instelling om vooral te winnen. Zoals de trainer zegt: Nog 6 wedstrijden winnen met 1-0 en dan ben je kampioen. Vandaag dus de eerste in die serie van nog 6 wedstrijden.

De trainer was vanochtend al op tijd op en in Holten aanwezig bij de wedstrijd van 2 concurrenten: Blauw Wit’66 tegen SVZW. Einduitslag: 2-2.

Dus als we vandaag winnend afsluiten doen we hele goede zaken.
De warming up was dramatisch. Reden om nog even een donderspeech vooraf aan de wedstrijd te hebben. Alleen met volledige inzet is kampioenschap haalbaar.

De eerste minuten was er nog vaak slappe inzet en dus ook de eerste kans voor JCHW. Geluk voor ons kwam het harde schot op de paal. Daarna waren de dames wakker en na een kwartier stond er een 0-3 stand op het scorebord: Alieke 2x en Janiek met het hoofd.
Daarna wat kansen maar geen doelpunten tot 10 minuten voor de rust een corner door JCHW niet goed weggewerkt kon worden en Senay vanaf 20 meter uithaalde en raak schoot.

Vlak na de rust schoot Fleur de 0-5 in het net

In de rust afgesproken dat het mooi zou zijn om een keertje de 0 te houden, maar helaas bleek na 9 minuten in de 2e helft dat die wens niet uitkwam. Geschutter rond de eigen 16 gaf JCHW de kans om de ere-treffer te maken.

De opkomende Merle gaf na 20 minuten een strakke voorzet die daardoor via Lisa-Marie makkelijk afgemaakt kon worden 1-6.
Het laatste feit kwam vlak voor tijd een schot van Fleur kon niet voldoende gestopt worden door een van de verdedigers van JCHW en zodoende kwam de eindstand op 1-7.

One down five to go.

Komende week weer vrij helaas en dan 6 april weer aan de bak tegen Blauw Wit’66 VR1 Om 10.00 uur en alle support is welkom.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys