Stem voor Zwolsche Boys bij de Rabo Clubkas campagne

Ook dit jaar is het weer mogelijk om via de Rabo clubkas campagne een bijdrage te leveren voor Zwolsche Boys. Draag jij de Boys een warm, groenwit hart toe, kom dan in actie en stem. Daardoor kan de Zwolsche Boys de accommodatie verder opknappen.

Rabobank Clubkas Campagne
Tijdens Rabobank Clubkas Campagne kunnen klanten van Rabobank IJsseldelta hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar wordt er € 100.000,- verdeeld, dus doe mee!

De stemperiode loopt van vrijdag 15 maart tot en met maandag 1 april 2019. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar verhouding verdeeld. Werf daarom via creatieve en inspirerende campagnes zo veel mogelijk stemmen en toon je clubhart!

Stem via deze link

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys