ZAC en Zwolsche Boys kijken uit naar derby

Aanstaande zaterdag,  9 maart, staan de wedstrijd tussen ZAC en Zwolsche Boys weer op het programma. Het duel tussen twee van de oudste voetbalverenigingen uit Zwolle staat  garant  voor spektakel en veel belangstelling. Laten we er een mooi  voetbalfeest van  maken,

 

De derby tussen de twee van oudsher sportieve rivalen maakt altijd wat los bij leden en supporters van beide verenigingen en andere voetballiefhebbers in Zwolle, zeker nu beide teams bovenin de derde klasse meedraaien. Sfeeracties horen er bij. Op 9 maart hebben we enkele plekken rondom het hoofdveld van ZAC gereserveerd voor spandoeken van beide verenigingen en plekken aangewezen waar ruimte is om eventueel fakkels en rookpotten af te steken. Let op:  geen knalvuurwerk. Alcohol langs de lijn is niet toegestaan. Extra speakers zijn geregeld en bij de opkomst zullen jeugdleden van beide verenigingen aan de hand van de spelers het veld betreden.

 

We  kijken  uit naar de derby en hopen op een waar voetbalfeest voor iedereen.

 

Bestuur Zwolsche Boys

Bestuur ZAC

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys