Diana Ester benoemd tot Lid van Verdienste

Ze is al jaren een bekend gezicht bij onze vereniging, maakte deel uit van meerdere commissies en is onwijs betrokken bij de jeugd. Op de algemene ledenvergadering van maandag 3 december is Diana Ester benoemd tot Lid van Verdienste van Zwolsche Boys.

In het voorstel om tot benoeming over te gaan worden meerdere verdiensten van Diana voor de vereniging genoemd. Zo zat ze meerdere malen in het jeugdbestuur, is ze van jongs af aan scheidsrechter bij jeugd en senioren, was ze actief in de activiteitencommissie en de vrijwilligerscommissie, was ze coördinator kantine, functioneert ze als gastvrouw en maakt ze deel uit van de toernooicommissie. Diana was ook initiatiefnemer van het pupillenherfsttoernooi.

Wij feliciteren Diana met haar benoeming en hopen nog vele jaren de vruchten te mogen plukken van haar inzet en kwaliteiten.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys