MO17-1 SVO VVZ KAMPIOEN!!!!

Zaterdag 1 december 2018, een spannende dag. MO17-1 speelt haar kampioenswedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie. We moesten òf gelijk spelen òf van SEH Heerde winnen om kampioen te worden. Heerde had nog geen wedstrijd verloren en wij ook niet, een gelijkwaardige tegenstander.
De spanning viel weg toen de wedstrijd begon en de meiden speelden een fantastische wedstrijd. Zij toonden veel inzet wat werd beloond met een 3-0 voorsprong. Dan denk je: “dat kan niet meer misgaan”, maar een kwartier voor tijd werd het plotseling 3-2. Oh jee….., 10 spannende minuten braken aan voor de meiden, voor ons en voor de in grote getale meegereisde supporters.

Eindelijk klonk daar het bevrijdende fluitsignaal. Jaaaaa, KAMPIOEN!!! Dit werd natuurlijk uitbundig gevierd met champagne, vuurwerk, medailles en bloemen.

We hebben de dag afgesloten met een etentje bij de pizzeria en een gezellige avond met mekaar. Op naar een volgend leuk seizoen!

Groeten van Sigrid, Sven en Shannon.
(leidster, trainer en trainster van MO17-1)

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys