Samenwerking rond SVO VVZ gaat door

Afgelopen zaterdag speelde SVO VVZ VR1 de competitiewedstrijd tegen een SJO JCHW VR1, ook een samenwerkingsverband tussen 2 clubs (Wijthmen en Hoonhorst). Dames 1 won deze wedstrijd met 6-2. Met deze uitslag staat SVO VVZ dan aan kop van de 3e klasse, op basis van een mooi doelsaldo.

Een dag nadat SVO VVZ VR1 de koppositie in de 3e klasse heeft overgenomen van FC RDC VR1,  kwam ook een mooi bericht van de betrokken besturen.

Aan het eind van afgelopen seizoen leek er een einde te komen aan de samenwerking rondom het dames/meiden-voetbal op het Jo van Marle sportpark.

Met ondersteuning van de KNVB is echter de afgelopen periode hard gewerkt en veel onderling overleg gevoerd, om te komen tot een beslissing over het al dan niet voortzetten van de samenwerking rondom het dames- en meidenvoetbal, met als resultaat de onderstaande verklaring van de betrokken besturen van Zwolsche Boys en ZAC.

 

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys