Team uitgelicht: Zwolsche Boys 2

Bij veel verenigingen zal het een bijzonder zooitje bij elkaar zijn, het 2e elftal. Enkele spelers die nog tegen het eerste aan hikken, anderen die dat denken maar er in werkelijkheid nooit in de buurt zijn geweest en dan nog de spelers die wel twee keer per week willen trainen, maar qua niveau niet onder doen voor het 6e. Bij Zwolsche Boys is dat niet anders.

‘We zijn toch een beetje de kneusjes van de club hè’, vertelt Arnoud de Vries (23) met een glimlach. Hij is al enige jaren onderdeel van het tweede zonder echt te spelen (blessure). ‘We zijn te beperkt voor het 1e, maar voelen ons te groot voor een lager seniorenteam. Eigenlijk is er geen erger team om in te spelen dan een tweede elftal. Ga maar na: je traint twee keer per week en doet vrijdagavond rustig aan (al is dat gezien de kleine oogjes op de zaterdag in ons team vaak al te veel gevraagd), om er op zaterdagochtend achter te komen dat je twee beste spelers bij het 1e meedoen, er onvoldoende auto’s zijn en langs het veld werkelijk niemand te bekennen is. Al is dat laatste dit seizoen maar goed ook…’

meer lezen… klik hier voor het hele bericht op de site van Over de bal

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys