Verplaatsing hoofdveld

In de zomer is er een nieuw kunstgrasveld aangelegd. Het ziet er fantastisch uit en, wat veel belangrijker is, het speelt veel beter en gemakkelijker.

 

Mede doordat we nu over een nieuw kunstgrasveld beschikken, gaan we dit als hoofdveld gebruiken. De afgelopen jaren is gebleken dat de resultaten van de selecties op kunstgras veel beter zijn. Steeds meer wordt ook duidelijk dat juist het wisselen tussen spelen op kunstgras en spelen op natuurgras fysieke ongemakken veroorzaakt.

Het is ook niet zo logisch: door de week trainen op kunstgras en dan zaterdag de wedstrijd spelen op natuurgras. Overigens: in het nieuwe seizoen spelen 9 van de 14 clubs in de poule van het 1ste (3C) hun wedstrijden op kunstgras.

Het bestuur heeft het idee het nieuwe kunstgras te gaan gebruiken als hoofdveld voorgelegd aan de leden. Een ruime meerderheid stemt er mee in.

 

De komende weken gaan we de verplaatsing uitvoeren. Zo moeten de reclameborden en het scorebord verplaatst worden. Streven is de verplaatsing vóór het begin van de competitie (22 september) afgerond te hebben.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys