Oumar Sylla versterkt verdediging Zwolsche Boys

Komend seizoen trekt Oumar Sylla het groenwit van Zwolsche Boys aan. De 26-jarige verdediger, die eerder uitkwam voor HFC Storica en CVS’28, stapt na een voetballoze periode weer het veld op.

 

Een hielspoor zorgde ervoor dat Sylla zo’n twee jaar geleden noodgedwongen een stap terug moest doen. Inmiddels is de pijn verdwenen en hoopt hij weer topfit te worden. ,,Ik train al voor mezelf en ga dat nu alleen maar meer doen. Ik mistte het voetbal te erg.”

De verdediger, die zichzelf omschrijft als strijder en echte mandekker, besloot onder andere na gesprekken met Boys-speler Yavuz Özdemir voor Zwolsche Boys te kiezen. De twee kennen elkaar uit een eerdere periode bij CSV’28, evenals keeperstrainer Erwin van Meekeren. ,,Er is veel kwaliteit bij Zwolsche Boys, bijvoorbeeld met jongens als Eugene Webb en Ginaro van Deventer, die ik nog ken van Storica. Dat motiveert je om er voor jezelf ook alles uit te halen. Ik ben nog jong en wil mezelf graag uitdagen.”

 

Na Kevin Westerbeek en Jeffrey van der Vlist is Sylla de derde speler die na de zomer aansluit bij de selectie van Zwolsche Boys.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys