Bart Ester nieuwe hoofdtrainer Zwolsche Boys

Zwolsche Boys heeft in Bart Ester haar nieuwe hoofdtrainer gevonden. De clubman volgt Jan Verheijen op, die kort geleden plots opstapte.

 

De vereniging sprak na het opstappen van Verheijen met meerdere kandidaten, waaruit Bart Ester de meest geschikte bleek. ,,Hij kent de club, de spelers, en weet wat hij kan verwachten”, verklaart Michiel Kruiswijk namens de Technische Commissie. ,,Bart combineert presteren met gezelligheid en hij heeft de bekwaamheid om spelers individueel en het team beter te maken. Bij andere verenigingen heeft hij goede prestaties neergezet. We zijn dan ook blij dat hij zich aan Zwolsche Boys verbindt als hoofdtrainer.”

De verbintenis beslaat voorlopig de periode van één jaar, maar de intentie is om voor langere tijd met elkaar door te gaan. Ester is een bekend gezicht bij Zwolsche Boys – in verscheidene functies loopt hij al tientallen jaren bij de vereniging rond – en de club is dan ook zeer verheugd dat deze Boysman aan de slag gaat met het eerste elftal.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys