Lodewijk de Vries nieuwe assistent trainer

Amper bekomen van de verbazing van het vertrek van trainer Jan Verheijen heeft Zwolsche Boys bekendgemaakt dat het Lodewijk de Vries heeft aangesteld als assistent-trainer voor het nieuwe seizoen.

De Vries was tot en met vorige week zelf nog actief als speler van de club. Michiel Kruiswijk, voorzitter van de technische commissie, is zeer tevreden met de aanstelling van De Vries: ,,Lodewijk is een jongen die we graag voor onze club behouden. Vanwege zijn lange staat van dienst in het amateurvoetbal, heeft hij een énorm groot netwerk opgebouwd. Daarnaast kan hij door zijn ervaring als speler ook voor een kwaliteitsimpuls op het trainingsveld zorgen en bijvoorbeeld de jongere jongens begeleiden.”


De nieuwe assistent-trainer loopt al 32 jaar als speler rond op het voetbalveld. Ervaring als trainer heeft hij niet. Lodewijk de Vries: ,,De nieuwe hoofdtrainer zal zeker wat aan mijn ervaring kunnen hebben. We hebben een goede selectie en ik denk zeker dat ik, juist als assistent, daar een positieve inbreng in kan hebben. Ik heb een aantal jongens trouwens wel gevraagd wat ze er van vinden dat ik assistent-trainer word, en de reacties daarop zijn positief

 Competitie
zaterdag 29 september 2018
15:00 uur

 

Hatto Heim 1 - Zwolsche Boys 1

Competitie

zaterdag 29 september 2018
10:00 uur

FC Drienerlo VR1 - SVO VVZ VR1