Zwolsche Boys op zoek naar nieuwe trainer

Zwolsche Boys heeft met verbazing kennis genomen van het besluit van Jan Verheijen om te stoppen  als trainer van de club. In de winterstop hebben we goede afspraken kunnen maken over het nieuwe seizoen en welbewust de samenwerking voortgezet.

Recentelijk ontstonden er in de uitwerking van de plannen voor het nieuwe seizoen enkele meningsverschillen en verschillen van inzicht, o.a. op het financiële vlak en t.a.v. de samenstelling van de staf. Daarover waren we in constructief overleg  en maakten we goede vorderingen. Zwolsche Boys had de vaste overtuiging dat er goed uit te komen is.

Ook vandaag hebben we nog pogingen gedaan tot een vervolg te komen, maar Jan Verheijen bleef bij zijn besluit. Het bestuur van Zwolsche Boys vindt dat jammer, maar respecteert de keuze van Jan Verheijen. De club ziet met tevredenheid terug op de afgelopen twee jaar. Jan Verheijen is als kleurrijk trainer en met zijn gedrevenheid bijzonder waardevol geweest voor de club en voor de spelers, waar hij training aan gaf.

Zwolsche Boys gaat op zoek naar een nieuwe trainer, waarbij de inzet is een meerjarige verbintenis om de ambitie van de club op sportief gebied waar te kunnen maken. Er bestaat het volste vertrouwen dat deze zeer binnenkort gepresenteerd wordt.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys