VVZ in de nacompetitie: ‘Het zit in de lift’

De dames van Vrouwen Voetbal Zwolle (VVZ) spelen zaterdag hun eerste duel in de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse. De Zwollenaren werden vierde in de derde klasse en dat was voldoende om een periodetitel over te nemen. “We hadden een andere ambitie, maar uiteindelijk is dit een prima resultaat”, vertelt coach Evert Aukema.

De Zwolse vrouwen hadden gedacht mee te doen om het kampioenschap. Oene, de ploeg waar een jaar eerder ook al een intens titelgevecht mee was gevoerd, werd gezien als concurrent, maar verder eigenlijk niemand. Als een duveltje uit een doosje waren daar ineens Epe en Hellendoorn,… meer lezen klik dan op deze link naar Sportief Zwolle

 Competitie
zaterdag 29 september 2018
15:00 uur

 

Hatto Heim 1 - Zwolsche Boys 1

Competitie

zaterdag 29 september 2018
10:00 uur

FC Drienerlo VR1 - SVO VVZ VR1