De Vries nadert afscheid: ‘Trots op reacties’

Het is een beetje overdreven om te stellen dat Lodewijk de Vries niet meer over straat kan, maar de 37-jarige voetballer wordt met regelmaat gegroet door totaal onbekenden. Hoe dat komt? Door zijn goals, heel veel goals. Maar die productie daalt binnenkort naar het nulpunt, want het fenomeen op de amateurvelden is bezig aan zijn laatste wedstrijden als voetballer.

© Hans Smit – Zwolleinbeeld.nl

Het is zaterdag 3 juni 2017 als Zwolsche Boys op eigen terrein gaat proberen promotie naar de derde klasse te bewerkstelligen. De vierdeklasser speelt tegen PW 1885 en kwam in de eerste wedstrijd niet verder dan een 1-1 gelijkspel. In Zwolle dreigt er, bij een 2-2 stand,…. lees verder via deze link van Sportief Zwolle

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys