Zwolsche Boys 1 doet ook komend jaar weer mee aan het Berend Elzerman toernooi

OOSTERWOLDE – VSCO’61 heeft het weer voor elkaar. De competitie duurt nog een aantal weken, maar het deelnemersveld, programma, scheidsrechters en sponsors voor het traditionele Berend Elzerman Toernooi (BET) zijn nu al bekend. Het oudste en langst bestaande toernooi van de Noordwest Veluwe vindt medio augustus voor de 37ste keer plaats.

Het deelnemersveld is ook deze jaargang weer sterk te noemen. Eersteklasser Nunspeet is de vervanger van Be Quick’28 uit Zwolle, dat een niveau lager actief is. Vertrouwde namen als tweedeklassers SVI, WVF en Dos Kampen zijn weer van de partij, net als derdeklasser Zwolsche Boys. Tweedeklasser VSCO’61 als organiserende vereniging maakt het halve dozijn clubs vol.

Het gewaardeerde toernooi is al decennialang de opmaat naar de competitie. Tegelijkertijd is het voor de vele belangstellenden vaak de eerste kennismaking na de vakantie met hun favoriete eerste elftal. Dit jaar wordt het BET gehouden van zaterdag 18 tot en met 25 augustus.
Vorig jaar werd het toernooi voor het eerst later geprogrammeerd en dat beviel trainers, verenigingen het publiek prima. De toernooicommissie sprak van één van de meest succesvolle edities ooit. Dat kan overtroffen worden als organisator VSCO’61 nu eindelijk eens de toernooiwinst pakt. Nog nooit in de geschiedenis van het Berend Elzerman Toernooi wisten De Kanaries de fraaie bokaal en bijbehorende geldprijs te winnen.

Speelschema


Zaterdag 18 augustus

12:30               Nunspeet-SVI
14:30               VSCO’61 – DOS Kampen
16:30               Zwolsche Boys-WVF

Dinsdag 21 augustus

19:15                WVF-Nunspeet

Woensdag 22 augustus

19:15                Dos Kampen – Zwolsche Boys

Donderdag 23 augustus

19:15                VSCO’61-SVI

Zaterdag 25 augustus

12:30                WVF-DOS Kampen
14:30                VSCO’61-Nunspeet
16:30                SVI-Zwolsche Boys

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys