Zwolsche Boys presenteert jubileumtenue

Het 100-jarig Zwolsche Boys speelt de rest van 2018 in een retro jubileumtenue. Op haar reünie presenteerde de voetbalvereniging vrijdagavond het witte shirt met groene kraag, met bijpassende groene broek en kousen.

Het tenue is geïnspireerd op het outfit waarmee in 1947 de promotie naar de eerste klasse werd bereikt, toen het hoogste niveau. In eenzelfde soort tenue speelde de vereniging ook al in de jaren ’20 en’ 30, evenals tijdens enkele jaren in het betaald voetbal (jaren ’60).

Het eerste elftal speelt de rest van 2018 in het speciaal voor het jubileumjaar ontworpen tenue, te beginnen zaterdag in de uitwedstrijd tegen Hattem, dat dit jaar ook haar 100-jarig bestaan viert. Op de foto toont Boys-aanvoerder Roy Supèr het tenue. Achterop de kraag staan alle logo’s die Zwolsche Boys in haar 100 jaar heeft gekend.

 


De onthulling vond plaats tijdens de reünie vrijdagavond, waar zo’n 180 oud-leden op af kwamen. Daarmee was het clubhuis vol; enkele mensen moest op voorhand teleurgesteld worden. Speciaal voor deze avond richtte de vereniging een wand vol historie in, waardoor de aanwezigen langs 100 jaar Zwolsche Boys konden lopen.

Het tenue is in beperkte oplage voor geïnteresseerden verkrijgbaar.

Fotocollage van het jubileumfeest bekijken? Klik dan hier

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys