Eeuwfeest Zwolsche Boys vol verhalen

Voetbalclub SV Zwolsche Boys bestaat 1 mei honderd jaar en houdt daarom 20 april een reünie voor al zijn (oud)-leden. De avond staat in het teken van delen van anekdotes. ,,Thuis is Zwolsche Boys ons alles, zeg ik altijd maar”, aldus Bart Ester (50).

© Frans Paalman

Het hele jaar is het feest bij de club. 100 jaar SV Zwolsche Boys, het is nogal wat. Met een aantal jaar betaald voetbal, kampioenschap in de hoofdklasse en een verhuizing naar Zwolle-Zuid is het een club met een rijke en bewogen geschiedenis. Ruud van Dijk, van de jubileumcommissie, hoopt dat terug te zien op de reünie. ,,De avond wordt gedragen door de mensen die er zijn. Zij hebben de leuke verhalen die ze kunnen vertellen aan de bar of aan tafel.”

Het hele verhaal lezen? Klik dan op deze link: de Stentor

 

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys