SVO VVZ VR1 wint van concurrent Juliana’32

Met één van de trainers in Hongarije, 1 speelster nog op vakantie in Curaçao moesten we met de toch al krappe selectie aantreden tegen concurrent Juliana’32. Met Epe en Oene op ruime afstand boven ons allemaal is er alleen nog te strijden voor een periode.

En dus moesten we het vandaag doen met 12 meiden en een voorspelde warmte dus dit maal in ons oranje tenue!

En op een of ander manier lukte het om de opdrachten die we vooraf hadden afgesproken en we al weken lang over spreken ook uit te voeren. Veel en vlotte combinaties, goed bewegen en vooral ook door bewegen, leidden tot vooral spelen op de helft van de tegenstander. Helaas bleek het voor de rust onmogelijk, om ons goede spel om te zetten in doelpunten.

Vooraf was al duidelijk dat Senay maar 1 helft kon spelen dus onze enige wissel, Janiek, moest al in de rust doorgevoerd worden. Met een aantal omzettingen, Fleur naar de plek van Senay, Romy naar de plek van Fleur, Merle dan weer naar de plek van Romy en als  laatste wisseling Rosan naar de plek van Merle. Daarmee Janiek naar de eerdere positie van Rosan. En met de  11 meiden die er toen stonden toch op jacht naar de 3 punten.

wissel: Janiek

Het spelbeeld bleef ook in de 2e helft vergelijkbaar. Wij waren vooral in bal bezit en op de helft van Juliana aan het voetballen. Veel strijd leveren om bij bal verlies zo snel mogelijk weer in balbezit te komen. Op jacht naar die treffer, waarbij zelfs onze voorstopper Esther, veel in de 16 van de tegenstander te zien was. Maar waar we de hele eerste helft goed combineerden, slopen er in de loop van de 2e helft, logischerwijs door vermoeidheid, wel wat slordigheden in het spel.

Maar ondanks dat de voetbalwet vaak bepaald dat het team wat in de aanval is en niet scoort, tegen de verhouding in verliest, kregen we vandaag waar we meer dan recht op hadden. Een assist van de aanjager, Lieke leidde tot een kans voor Fleur die ze omzette in een nette 1-0. En na ruim 90 minuten ook in de 3 punten.

Een groot compliment aan het hele team, wat erg goed gevoetbald heeft, met elkaar strijd geleverd heeft en als beloning ook gewonnen heeft. Trots op jullie!!!

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys